j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Human Safari

Erfgoedhuis kiest voor Human Safari

Erfgoedhuis kiest
voor Human Safari

Human Safari zal zich buigen over positionering, identiteit & online communicatie.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Erfgoedhuis zet zich in voor het behouden, benutten en beleven van het cultureel erfgoed van Zuid-Holland. Molens, landgoederen, forten, kerken, boerderijen en bunkers, maar ook landschappen, archeologie, trekvaarten, tradities en verhalen: ze vormen het DNA van de provincie en zijn daarmee een bron van inspiratie. Erfgoedhuis is overtuigd van de kracht van erfgoed als een bindende factor in onze maatschappij en de kansen die erfgoed biedt voor innovatie en participatie.

Samen voor het rijke en diverse erfgoed van Zuid-Holland

Overal in de provincies zetten betrokkenen zich in om erfgoed te bewaren, beschermen en te ontsluiten. Erfgoedhuis is het ankerpunt binnen het Zuid-Hollandse erfgoedveld door te ondersteunen, verbinden en inspireren van gemeenten, historische verenigingen, archieven, musea, scholen, monumentenbeheerders, ondernemers en vrijwilligers. Zo dragen ze samen zorg voor het rijke en diverse erfgoed van Zuid-Holland.

Human Safari zal vanuit positionering en identiteit een merkconcept ontwikkelen. Erfgoedhuis kent veel verschillende submerken en initiatieven en heeft een zeer brede doelgroep. Aan ons de vraag om een krachtig en eenduidige merk neer te zetten en een totaalbeleving te creëren voor hun digitale middelen.

[pillar_blog pppage=”3″ type=”cards-small”]

Mike van der Burg werkt als strateeg bij Human Safari.