j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us
Hollands Buiten, Provincie Zuid-Holland

Hollands Buiten, verrassend rijk

De landgoederenzone Zuid-Holland is een prachtig, groen gebied van grote cultuurhistorische waarde in de drukke Randstad. Men gelooft dat het bezoeken en beleven van één van deze parels bijdraagt aan het welzijn van inwoners en bezoekers.

Om meer mensen van de landgoederenzone te laten genieten, economische draagkracht te stimuleren én om meer draagvlak te creëren voor behoud, wil men de bekendheid van het gebied vergroten.

 

Aan Human Safari is gevraagd om één centraal merk te ontwikkelen met een eenduidige kernboodschap. We hebben de merkpositie gedefinieerd en pay-off, tagline, merkbeeld, merkconcept, merkprogramma, brand guide, campagne abri’s, flyers, vlaggen, merchandise en website ontwikkeld.

 

Het idee voor een serie beeldmerken is ontstaan vanuit de initialen van Hollands Buiten. De beeldmerken en visuele stijlelementen symboliseren de verbinding tussen de verschillende (geografische) gebieden van Hollands Buiten. Het verrassende aan de visuele identiteit is dat het op een dynamische manier kan worden toegepast, zonder dat de consistentie en herkenbaarheid verloren gaat.