j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us
Human Safari

Monumentenwacht kiest voor Human Safari

Monumentenwacht kiest
voor Human Safari

Human Safari is gevraagd om Monumentenwacht goed op de kaart te gaan zetten.

Monumentenwacht Zuid-Holland

De Monumentenwacht is een onafhankelijke onderhoudsadviseur, die monumenteneigenaren en beheerders helpt met de instandhouding van monumenten en historische panden. Op jaarbasis voert de Monumentenwacht in Zuid-Holland zo’n 1200 inspecties uit aan monumentale panden, variërend van woonhuizen tot kerken. Een bouwkundig onderzoek van de Monumentenwacht biedt informatie over de aard, vorm en termijn van herstel-, restauratie- en onderhoudswerkzaamheden en gebeurt volgens de landelijke eisen en normen, zoals gesteld door de Vereniging Monumentenwacht Nederland.

Een nieuw gezicht en website

De markt voor aankoop, advies, onderhoud en verkoop van oude panden is volop in ontwikkeling. De traditionele spelers krijgen veel concurrentie en er is veel behoefte aan een betrouwbare en onafhankelijke partij. Monumentenwacht opereert onafhankelijk, zonder winstoogmerk en heeft de beste specialisten in huis, maar is vrijwel onzichtbaar in de markt.

Human Safari zal Monumentenwacht helpen bij het ontwikkelen van een eigen gezicht, zodat iedereen weet waar het merk voor staat. Een positionering die een eigen plek in de markt claimt en herkenbaar is. Vanuit hier ontwerpen we de nieuwe stijl en website.

[pillar_blog pppage=”3″ type=”cards-basic”]

Mike van der Burg werkt als strateeg bij Human Safari.